OLDROYD® MultiSafe 1200 R

Fleksibel armert polyetylen membran for vannsikring av tunnel og fjellrom.

OLDROYD® MultiSafe 1200 R er en 1,15 mm tykk armert membran av fleksibel og sterk polyetylen (LLDPE). Den er spesielt utviklet for vannsikring av tunnel og fjellrom i kombinasjon med sprøytebetong og tilfredsstiller kravene til Type III etter Statens Vegvesen håndbok R510 (kapittel 8.1). Den ru overflaten er spesielt utviklet for å gi god vedheft til sprøytebetong i tunneler og fjellrom. Den har en 150 mm bred sveisekant på hver side, merket med markeringsstripe for overlapp og kontroll etter ønske. I kombinasjon med OLDROYD® RoadRunner armeringsstol med spion, sikres optimal overdekning til armeringen og reduserer vibrasjon under sprøyting. Dette minimerer også prelltap på sprøytebetongen.

OLDROYD® MultiSafe 1200 R er basert på OLDROYD Multi-Layer Technology™ og består av tre sjikt. Den er hvit på fremsiden mot tunnelrommet som er flosset og grå på baksiden. I midten har det et sort signalsjikt, slik at en eventuell skade eller et brudd vil bli synlig.Den kan også leveres i en hvit/sort/hvit variant.

OLDROYD® MultiSafe 1200 R er beregnet på varmluftsveising av skjøtene og leveres på rull i bredder opp til 4,2 m og lengder opp til 90 m pr.rull.

Egenskaper
Dokumenter
Egenskaper
Membrantykkelse Armert 1,15 mm
Typisk mål 4 m x 90 m eller på forespørsel
Path: > > > OLDROYD® MultiSafe 1200 R