OLDROYD® Xv

FUKTSPERRE Grunnmursplaten OLDROYD® Xv er en diffusjonstett fuktsperre produsert i polypropylen. Den monteres på utsiden av kjellerveggen og er en effektiv fuktsperre og dreneringsmembran. Membranen har et patentert mønster som gjør den enklere å jobbe med samt at den har stor styrke og dreneringskapasitet.

SMARTERE OLDROYD® Xv er produsert slik at knastene som får stor påkjenning har jevn og god tykkelse over det hele. Membranen har en levetid på mer enn 50 år, den er motstandsdyktig mot kjemikalier og er UV stabilisert. OLDROYD® Xv holder seg myk og fleksibel ved langt lavere temperaturer enn mange tilsvarende produkter takket være produksjonsmetoden. I praksis betyr det at produktet holder samme kvalitet i et større temperaturspenn slik at monteringen blir enkel hele året.  

KOMPLETT TILBEHØR OLDROYD® Xv festes enkelt til betong med brikker for boltepistol eller ved bruk av spiker med brikke. OLDROYD® Topplist både for bruk sammen med 50 eller 100 mm isolasjon, eller OLDROYD® Topplist for innfesting uten isolasjon er tilgjengelig. Se for øvrig tilbehørslisten for komplett oversikt.

Egenskaper
Dokumenter
Egenskaper
Material type Polypropylen (PP)
Membrantykkelse 0,5 mm
Knastehøyde 7,0 mm
Total høyde 7,7 mm
Vekt 0,5 kg/m2
Typisk mål 1,28x20 m / 2,08x20 m
Pall 9 stk / 9 stk
Path: > > > OLDROYD® Xv