OLDROYD® Xv20

EKSTREM DRENERINGSKAPASITET OLDROYD® Xv20 har 20 mm høye knaster for ekstra dreneringskapasitet og egner seg derfor godt i konstruksjoner hvor dette kreves. Den monteres horisontalt i grunn og er en effektiv fuktsperre og dreneringsmembran.

SMARTERE OLDROYD® Xv20 er produsert slik at knastene som får stor påkjenning har jevn og god tykkelse over det hele. Membranen har et patentert kryssmønster som gjør den enklere å jobbe med samt at den har stor styrke. OLDROYD® Xv20 holder seg myk og fleksibel ved langt lavere temperaturer enn mange tilsvarende produkter takket være produksjonsmetoden. I praksis betyr det at produktet holder samme kvalitet i et større temperaturspenn slik at monteringen blir enkel året rundt. OLDROYD® Xv20 består av 100% polypropylen, og har en levetid på mer enn 50 år. Den er også UV-stabilisert samt motstandsdyktig mot de fleste kjemikalier.

KOMPLETT TILBEHØR OLDROYD® Xv20 festes enkelt til betong med riktig tilbehør. OLDROYD® Topplist både for bruk sammen med 50 eller 100 mm isolasjon, eller OLDROYD® Topplist for innfesting uten isolasjon er tilgjengelig. Se for øvrig tilbehørslisten for komplett oversikt.

Egenskaper
Dokumenter
Egenskaper
Material type Polypropylen (PP)
Membrantykkelse 0,8 mm
Knastehøyde 20,0 mm
Total høyde 21,0 mm
Vekt 0,8 kg/m2
Typisk mål 2,00x15 m
Pall 6 stk
Path: > > > OLDROYD® Xv20