Åpning av OLDROYD Pick-up Point!

Oldroyd Pick-up Point er et spesialutsalg for alle som jobber med grunnarbeider i bygg og anlegg. Her kan du handle som i en vanlig butikk, eller hente forhåndsbestilte varer. Butikken er enkel, men vareutvalget er omfattende og basert på god kjennskap til de ulike fagområdenes behov og krav. De ansatte er i hovedsak fagarbeidere med lang erfaring fra de ulike områdene vi dekker.

 

Oldroyds eget produktsortiment utgjør en vesentlig del av vareutvalget. Uten fordyrende mellomledd kan vi levere våre kvalitetsprodukter til markedets beste priser. I tillegg er Oldroyd Pick-up Point forhandler av produkter fra ledende leverandører innenfor de ulike produktkategoriene.

 

Oldroyd har gjennom mer enn 25 år utviklet avanserte membransystemer til bygg- og anleggsektoren. Produktene har fått sertifiseringer med markedets lengste forventede levetid fra tredjeparts testinstitusjoner. De produseres i Norge for norske forhold. Vår misjon er å levere gode løsninger som beskytter konstruksjoner i bygg og anlegg over tid.